U tvrtki AdriaSonara svjesni smo da moramo zajamčiti sigurnost Vaših osobnih podataka koje prikupljamo kako bismo Vam mogli omogućiti uporabu naših e-publikacija i internetskih stranica. Jamčimo Vam da su ti podaci strogo zaštićeni i da ih upotrebljavamo samo u skladu s propisima. U nastavku ćemo odgovoriti na neka od najčešćih pitanja u vezi sa zaštitom osobnih podataka.

Prikupljanje podataka

Pojedini Vaši osobni podaci potrebni su nam kako biste se pretplatili na naše elektroničke stručne časopise i publikacije te postali korisnik naših internetskih stranica. Zamolit ćemo Vas za Vaše ime, prezime, adresu, ime ustanove i adresu elektroničke pošte. Te podatke prikupljamo preko internetskog obrasca za registraciju i papirnatih obrazaca za suglasnost prilikom prijave na naše usluge.

Obrada podataka

Kada se pridružite našoj usluzi primanja novosti i stručnih časopisa u dolazni pretinac elektroničke pošte, ta elektronička pošta također može sadržavati reklame i poveznice do reklamnih sadržaja. To ne znači da su Vaši osobni podaci preneseni tomu oglašivaču. Kao tvrtka ne smijemo posredovati Vaše osobne podatke nikome, osim ako nam to izričito ne dozvolite ili ako vjerujemo da to od nas zahtijeva zakon.

Trećim osobama možemo posredovati skupne statističke podatke o demografiji, interesima i obrascima ponašanja naših kupaca. Na primjer: »29 posto liječnika opće prakse izrazilo je zanimanje za područje kardiovaskularnih bolesti.«

Sigurnost

Kod pohrane podataka koristimo se alatima kako bismo zajamčili sigurnost i zaštitili Vaše podatke od zlouporabe. Svi Vaši podaci bit će kodirani. Ne zaboravite da ste unatoč svim našim jamčenjima i trudu naposljetku prije svega sami odgovorni za odgovarajuću zaštitu lozinki koje upotrebljavate za pristup našim uslugama. Tvrtka AdriaSonara nikada neće ugroziti sigurnost na način da bi od Vas tražila lozinke putem interneta. Kada se koristite internetom, ni za jedno slanje podataka ne vrijedi potpuna sigurnost. Trudimo se maksimalno zaštititi Vaše podatke, ali potpuna sigurnost prijenosa informacija putem interneta ne može biti zajamčena.

Suglasnost

Tvrtka AdriaSonara objavljuje tiskane i mrežne medicinske sadržaje namijenjene zdravstvenim radnicima prema Zakonu o lijekovima. Naši su sadržaji informativne i obrazovne prirode, ali nisu namijenjeni za stručno savjetovanje pri donošenju profesionalnih odluka, dijagnosticiranju i liječenju ili kao preporuka za kupnju bilo kojeg proizvoda ili usluge. Za sadržaj oglasa koji se nalaze u našim publikacijama odgovaraju naručitelji promotivnih poruka.

Registracijom ste suglasni s primanjem stručnih publikacija koje objavljuje tvrtka AdriaSonara i s obradom Vaših podataka u svrhu slanja naših publikacija (posebice prikupljanje, pridobivanje, upis, uređivanje, pohranjivanje, prilagođavanje ili izmjenjivanje, povlačenje, uvid, korištenje, otkrivanje putem prijenosa, obavještavanje, širenje ili drugačije stavljanje na raspolaganje, razvrstavanje ili povezivanje, blokiranje, anonimiziranje, brisanje ili uništavanje).

Pristup podacima

Ako želite pristupiti podacima koji su prikupljeni o Vama ili imate bilo kakva pitanja u vezi s našom praksom rukovanja osobnim podacima, pišite nam na: urednistvo@adriasonara.eu.

Odjava od primanja publikacija

Na kraju svake elektroničke pošte nalazi se poveznica pomoću koje se možete odjaviti od naše usluge. Od primanja časopisa možete se odjaviti i putem elektroničke pošte urednistvo@adriasonara.eu.

Aktualni e-bilten

Kako će podaci s ASCO GU utjecati na našu kliničku praksu?

Kardiovaskularne komplikacije u bolesnika s rakom prostate

ASCO GU

Rezultati koji zaslužuju pažnju

Preciznost mpMRI za probir raka prostate kod muškaraca starijih od 45 godina

KVIZ

Smjernice za liječenje RCC: kako praksa slijedi preporuke?

Pretplatite se na e-bilten
Ikona - newsletter

Pretplatite se na e-bilten

Želite li biti redovito i pravodobno informirani o aktualnostima i zbivanjima u području liječenja raka prostate?
Unesite svoje ime, prezime i e-mail i pretplatite se na naš e-bilten.

O nama

Portal GU cancer News je mjesto prikupljanja provjerenih informacija i inovacija u području liječenja raka prostate. Uredništvo se sastoji od iskusnog tima urednika i novinara te je član Europskog udruženja medicinskih pisaca.

Kontakt

AdriaSonara d. o. o.
Italijanska ulica 8
1000 Ljubljana

Pravne informacije

© 2024 AdriaSonara d.o.o. Sva prava pridržana. Postavke kolačića.