Internetska stranica jest u svrhu ove obavijesti termin koji obuhvaća sve internetske stranice na adresi www.gu-cancer.news i stručnu publikaciju (e-bilten) GU-cancer.news.

Sadržaj internetske stranice

Internetska stranica www.gu-cancer.news i elektronička publikacija GU-cancer.news namijenjene su stručnjacima iz područja zdravstvene skrbi i sadrže podatke koji su, u skladu sa Zakonom o lijekovima, neograničeno dostupni samo zdravstvenim radnicima (liječnicima i farmaceutima). Sadržaj na stranicama www.gu-cancer.news i u publikaciji GU-cancer.news informativne je i obrazovne prirode te nije namijenjen za stručno savjetovanje kod profesionalnog odlučivanja, dijagnoze i liječenja ili kao preporuka za kupnju bilo kojeg proizvoda ili usluge. Za sadržaj oglasa odgovaraju naručitelji promotivnih poruka.

Prijava/registracija

Za pristup je potrebna besplatna registracija. Postupak registracije jest automatiziran, prikupljeni osobni podaci upotrebljavaju se za provjeru identiteta posjetitelja (jesu li zdravstveni radnici).

Postupak provjere posjetitelja internetske stranice

Vlasnik internetske stranice i elektroničke publikacije provjerava svakog novoregistriranog korisnika internetske stranice i stručne elektroničke publikacije u vlastitoj bazi stručnjaka i drugim javno dostupnim bazama stručnjaka s područja zdravstvene skrbi. Ako se korisnik ne nalazi u vlasnikovoj bazi stručnjaka ili drugim javno dostupnim bazama stručnjaka iz područja zdravstva, vlasnik će korisniku u roku od tjedan dana poslati poruku elektroničke pošte s upitom za dodatne informacije. Ako vlasnik od novo registriranog korisnika u roku od tjedan dana ne dobije nikakav odgovor odnosno korisnik s odgovorom nije opravdao registraciju na internetsku stranicu i publikacije, vlasnik briše korisnika iz popisa registriranih korisnika te mu na taj način onemogućava pristup internetskoj stranici www.gu-cancer.news i prekida slanje elektroničke publikacije GU-cancer.news.

  • Korisnici koji prilikom registracije ne navedu ime i prezime bit će izbrisani.
  • Osobne podatke nećemo davati na uvid trećim osobama bez odobrenja posjetitelja.
  • U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka imate pravo na pregled, kopiranje, dopunjavanje, popravak, blokiranje i brisanje osobnih podataka na stranicama tvrtke.

Zaštita autrorskih prava

Sve informacije i slike objavljene na ovoj internetskoj stranici www.gu-cancer.news i u publikaciji GU-cancer.news vlasništvo su tvrtke AdriaSonara d. o. o., te su u zakonski dopuštenom okviru predmet zaštite autorskih prava ili drugih oblika zaštite intelektualnog vlasništva. Sadržaj je besplatan. Dokumenti objavljeni na ovoj internetskoj stranici mogu se koristiti samo u nekomercijalne svrhe te ih se ne smije mijenjati, kopirati, umnožavati, ponovno objavljivati, prenositi putem pošte ili na drugi način distribuirati u komercijalne svrhe bez izričitog pismenog dopuštenja tvrtke AdriaSonara, d. o. o. Tvrtka AdriaSonara d. o. o. aktivno provodi prava intelektualnog vlasništva u najvećoj zakonski dopuštenoj mjeri.

Vanjske poveznice

Internetska stranica www.gu-cancer.news i publikacije GU-cancer.news također sadrže poveznice za internetske stranice koje nisu dio te internetske stranice te publikacije koje tvrtka AdriaSonara d. o. o. ne kontrolira i za koje ne može jamčiti niti primati ili posredovati tužbe povezane s točnošću sadržaja. Tvrtka AdriaSonara d. o. o. ne preuzima odgovornost za zaštitu podataka na internetskim stranicama za koje nudi poveznicu ili referencu.

Promjena sadržaja

Tvrtka AdriaSonara d. o. o. zadržava pravo na izmjenu, dodavanje ili uklanjanje sadržaja internetske stranice i elektroničke publikacije, u bilo kojem trenutku i na bilo koji način, djelomično ili u cijelosti, bez obzira na razlog te bez prethodnog upozorenja. Svi korisnici upotrebljavaju objavljeni sadržaj na vlastitu odgovornost. Zbog tih prava pažljivo pročitajte pravila korištenja i uvjete svaki put kada posjetite našu internetsku stranicu.

Nadležan sud

Za objašnjenje i sva pravna pitanja u vezi s uporabom materijala koji su objavljeni na toj internetskoj stranici vrijedi isključivo slovensko pravo. Za zahtjeve i sporove koji se odnose na uporabu spomenutih materijala nadležan je sud u Ljubljani.

Zaključak

Ulaskom na internetsku stranicu suglasni ste da ste upoznati i da se slažete sa svim gore navedenim uvjetima korištenja.

Kontakt

Ako imate bilo kakve probleme, pitanja ili prijedloge, pišite nam na urednistvo@adriasonara.eu ili na adresu tvrtke: AdriaSonara, d.o. o., Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana.

 

Marcela Omahen

Direktorica tvrtke AdriaSonara, d. o. o.

Ljubljana, ožujak 2022

Aktualni e-bilten

Kako će podaci s ASCO GU utjecati na našu kliničku praksu?

Kardiovaskularne komplikacije u bolesnika s rakom prostate

ASCO GU

Rezultati koji zaslužuju pažnju

Preciznost mpMRI za probir raka prostate kod muškaraca starijih od 45 godina

KVIZ

Smjernice za liječenje RCC: kako praksa slijedi preporuke?

Pretplatite se na e-bilten
Ikona - newsletter

Pretplatite se na e-bilten

Želite li biti redovito i pravodobno informirani o aktualnostima i zbivanjima u području liječenja raka prostate?
Unesite svoje ime, prezime i e-mail i pretplatite se na naš e-bilten.

O nama

Portal GU cancer News je mjesto prikupljanja provjerenih informacija i inovacija u području liječenja raka prostate. Uredništvo se sastoji od iskusnog tima urednika i novinara te je član Europskog udruženja medicinskih pisaca.

Kontakt

AdriaSonara d. o. o.
Italijanska ulica 8
1000 Ljubljana

Pravne informacije

© 2024 AdriaSonara d.o.o. Sva prava pridržana. Postavke kolačića.